vores kurser

 

Vores kurser inviterer dig til at genkende, afsløre, samt bruge stærke redskaber som allerede eksisterer i dig: mod, tillid, bestemmelse, passion, viljen til at vokse, til at give, til at leve livet fuldt ud og til at finde den rigtige vej for dit eget bedste.

Vores kurser er ikke designet for at ændre dig, de er designet for at lære dig at være den du er.

Jo dybere du vil lære om dig selv, og det store hjul der får dig i bevægelse, hvad dit potentiale er, hvad du elsker eller hvad du flygter fra, jo mere du vil lære om din eksistens jo nemmere vil det være for dig at blive tilfreds og opfylde dine drømme.

Vi er klar over at kilden til vores lykke ikke skal findes i materialistiske ting samt opsparing af en formue, den ligger i den transformation vi går igennem i livet som den person vi er og bliver til. Det eneste element i vores liv som altid er med os er vores personlighed.

Det er oplagt at i alle os er der en stærkt sult for noget dybere, mere stabilt og mere defineret. I hver eneste person gemmer der sig en intern anerkendelse som siger at lige meget hvor vi er nået til er der altid plads for et ekstra trin til taknemlighed, lykke og sucess.

Kurser i Kabbalistisk numerologi er en livsændring. Disse kurser præsenterer  en ny måde for dig at se og forstå verdenen på, og en sikker måde til at forbedre dit eget liv.

Vi inviterer dig hermed til at finde dit komplette dig, for at leve fuldt ud via de stærkeste skjulte hemmeligheder af Kabbalistiske numerologi, via kropssprog og det hebraiske alfabets kosmiske styrke.

Kom og lær et nyt sprog af tal og koder som vil give dig mulighed for et liv som du selv vil designe det!

Vores kurser:

Læsning af folks rejser i nuværende liv. Lær at se blokeringer og udfordringer,  at se via tal og koder tider og deres potentiale for at ændre skæbne til fordel af din klient.   15 gange 3 timer

Værktøj:  Kanalisering – Tal og koder

Kannalisering kursus samt forberedelse til Kabbalistisk numerologi / Sjælens DNA.

Mere end bare  et kursus – Livets Visdom er et stœrkt spirituelt og selvudviklings-redskab, en sjælrejse som åbner passagen til vore egen visdom gennem vores 5 sanser. Dette kursus tillader vores egen gamle visdom at kommunikere med os, og senere vil den guide os i vores liv og vores sessioner med de præcise svar.

Hele forløbet inkluderer 15 lektioner som også skal praktiseres i gruppen. Man kan lære det til eget brug, men også som forberedelses-kursus til ethvert Kabbalistisk kursus.

I slutning af kurset samles vi til en fælles weekend, hvor vi oplever og praktiserer flere spirituelle metoder, samt hvor vi modtager et budskab gennem ægte en kontakt med vores højere visdom.

Kurset samler alle de nødvendige emner fra Kabbalah visdom der fokuserer på menneskernes adfærd og relationer. Arbejde i gruppe og alene. 15 gange 3 timer teori + 14 timer praktik.

Værktøj: Kanalisering

Kannalisering kursus samt forberedelse til Kabbalistisk numerologi / Sjælens DNA. Introduktion til det Hebraiske alfabet. Arbejder med koder, Sjælens teknologi system (kort). Lær at leve og at skabe mirakler.    12 gange 3 timer

Værktøj: Kanalisering
Intro til Hebraiske alfabet

Læsning af folks rejser fra tiligere liv og op til nuværende liv. Lær at læse den kosmiske kontrakt af hver sjæl inden fødslen, de skjulte traumer, blokeringer og udfordringer fra tilligere liv og deres påvirkning. 12 gange 3 timer teori + 12 timer praktik.

Værktøj:  Kanalisering
Tal og koder
Hebraiske alfabet

SJÆLDNA

 

Det fonetiske kode-system der afslører Sjælens DNA fra sjælens første liv, gennem livene ogop til i dag. Den komplette journal af sjælen.

 

Værktøj:  Kanalisering
Tal og koder
Hebraiske alfabet

Alle kurser slutter med et diplom/ kursusbevis. Alle kurser kombinerer Skype-undervisning og fysiske møder.

Indkøbskurv Item Removed. Undo
  • No products in the cart.