fbpx

vores kurser

Kurser i Kabbalistisk numerologi er en livsændring. Disse kurser præsenterer  en ny måde for dig at se og forstå verdenen på, og en sikker måde til at forbedre dit eget liv.

Vi inviterer dig hermed til at finde dit komplette dig, for at leve fuldt ud via de stærkeste skjulte hemmeligheder af Kabbalistiske numerologi, via kropssprog og det hebraiske alfabets kosmiske styrke.

Kom og lær et nyt sprog af tal og koder som vil give dig mulighed for et liv som du selv vil designe det!

Vores kurser og seminar i 2023:

Modul 1

Kannalisering kursus samt forberedelse til alle de Kabbalistiske kurser.

Mere end bare  et kursus – Livets Visdom er et stœrkt spirituelt og selvudviklings-redskab, en sjælrejse som åbner passagen til vore egen visdom gennem vores 5 sanser. Dette kursus tillader vores egen gamle visdom at kommunikere med os, og senere vil den guide os i vores liv og vores sessioner med de præcise svar.

Hele forløbet inkluderer 15 lektioner som også skal praktiseres i gruppen. Man kan lære det til eget brug, men også som forberedelses-kursus til ethvert Kabbalistisk kursus.

I slutning af kurset samles vi til en fælles weekend, hvor vi oplever og praktiserer flere spirituelle metoder, samt hvor vi modtager et budskab gennem ægte en kontakt med vores højere visdom.

Kurset samler alle de nødvendige emner fra Kabbalah visdom der fokuserer på menneskernes adfærd og relationer. Arbejde i gruppe og alene.

15 gange 3 timer teori + 14 timer praktik.

Livets Visdom 1

Læs her om Livets Visdom 1

Elever der har bestået  Livets Visdom 1,  kan fortsætte på en af de to liniefag:

BIO Linien

TAL Linien

Linie 1: Modul 2 / Bio

Livets Visdom 2 – forberedelseskursus til:

Biorgonomi, Recall Healing.

Om kurset:

I dette modul fortsætter vi med at komme dybere ind til vores indre visdom baseret på resultater af det kosmiske budskab vi fik fra afslutning af modul 1.

Vi gennemgår alle grundlæggende teknikker i Biorgonomi.  Vi lærer at mærke energifelter på alt omkring os, samt at bruge lysetsenenrgiet Orgon som et værktøj til at heale os selv samt andre.

Andet: Vi tilføjer nye Kabbalistiske koder og teorier såsom: karma, kropssprog, mm. samt fokuserer på vores egen energetisk beskyttelse. 

12 gange 2 timer

Linie 2: Modul 2 / Kab.Num

Livets Visdom 2 – forberedelseskursus til:

Kabbalistisk numerologi, Sjælens DNA, De 72 navne af G-d, Sjælens teknologi, Kabbalistisk Tarot.

Om kurset:

Kanalisering kursus på et højere plan med fokus på regression, samt den skjulte verden.

Lær at komme i kontakt med din højere bevidsthed og læse de karmatiske udfordringer, de vigtige handlinger som er årsagen til nuværende liv.  Hvad gik sjælene igennem,  de skjulte traumer, blokeringer og udfordringer fra tidigere liv samt deres påvirkning.

Kurset indeholder også karma læsning, helbred, kropssprog, karmatiske blokeringer fra tidligere liv, mm.

12 gange 2 timer.

Elever der har bestået  Livets Visdom 2,  kan fortsætte på en af de to liniefag:

Linie 1: Modul 2 / Bio

Livets Visdom 2 – forberedelseskursus til:

Biorgonomi, Recall Healing.

Biorgonomi: 

Det er en sammensætning af ordene bio=liv og orgon= lysetsenergi. Der er energi i hver eneste celle i vores krop. Den energi der giver os styrke til at komme op om morgenen, til at elske, til at være lykkelige. Tanken i biorgonomi er, at sygdomme og lidelser skyldes manglende energi eller ubalance i energien. Behandlingen i biorgonomi genopretter energitilstanden i kroppen eller det syge organ og giver derved det syge sted energien til at komme sig og helbredes. Terapeuten i biorgonomi er i stand til at sanse kroppens energifelter, til at finde ubalancen og til at tilføre den manglende energi.

12 gange 2 timer

 

Læsning af folks rejser i nuværende liv.

Lær at læse folk via tal og koder, gennem en teknik som er unik indenfor det Kabbalistisk Numerologi.  Her vil du lære at finde blokeringer og udfordringer,  at se deres mening og potentiale for at ændre skæbne til fordel af dig selv og din klient.

Højde punkter og udfordringer, som 4 døre til den jordlig paradis, energier hver dag, måned, kvartal og år, mening med din alder, dine tal og meget mere.   

Værktøj:  Kanalisering – Tal og koder

Optagelseskrav:

Bestået Livets Visdom 1, 2

15 gange 2 timer 

Efterfølgende kurser:

Biorgonomi Xpert / Recall Healing

Efterfølgende kurser/ seminar:

Kabbalistisk Tarot, 72 navne af G-d, Sjælens teknologi

Efterfølgende kurser:

Kabbalistisk Numerologi, Sjælens DNA

Alle kurser slutter med et diplom/ kursusbevis. 

Indkøbskurv