fbpx

Personlig læsning

Din personlig læsning forgårs normalt i Rødovre. 

Vi gør opmærksom på, at læsningerne i Kabbalistisk Nummerologi er et stœrkt spirituelt og selvudviklings-redskab. Vores sessions er for raske menneske og bør ikke påbegyndes af meget følsomme, syge eller psykisk ustabile mennesker. 

 

 

Personlig læsning af din livsrejse, livsformål og blokeringer – 2 timer.

En dyb gennemgang af din rejse fra tidligere liv og gennem nuværende liv, en åbning af gamle minder eller episoder som kan forhindre og blokere dine muligheder i dag. Det er hvad man kalder traumer og de skal behandles og fjernes. Ved at flytte disse minder fra underbevidstheden til bevidstheden healer vores hjerne sig selv og som resultat letter kroppens mentaltilstand.

Den Kabbalistiske numerologi afslører Sjælens DNA via bestemte ældgamle koder som stammer fra det hebraiske alfabet. Koderne af den energetiske DNA bliver krypteret ind i fødselsdato, dit navn og dine forældres navn samt den kosmiske energi dit fødselssted har. Derfor, for at bestille sådan en læsning, send venligst disse detaljer:

Dit fulde navn ved fødslen, dine forældres navn ved din fødsel,  din fødselsdato.

Du bliver kontaktet efter vi samler alle dine detaljer og færdiggør din læsning.
Konsultationen kan foregås ved telefon eller ved et møde. Begge muligheder kan tage op til 2 timer.

Pris:

2.000,00 DKK

Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basis informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

Personlig session - Sjælens DNA

Bestil denne ydelse her

Indkøbskurv