fbpx

Kabbalistisk - Erhvervslæsning af dit firma

Din erhvervslæsning forgårs normalt i Rødovre. 

Vi gør opmærksom på, at læsningerne i Kabbalistisk Nummerologi er et stœrkt spirituelt og selvudviklings-redskab. Vores sessions er for raske mennesker og bør ikke påbegyndes af meget følsomme, syge eller psykisk ustabile mennesker. 

 

Har du en ide til et nyt firma eller har du et firma og har brug for en analyse af dets potentiale? Den Kabbalistiske numerologi har mulighed for at forse dit firmas rejse og dets potentiale til små detaljer. Hvordan påvirker dit firmas navn dets skæbne? ?Hvordan påvirker du dit firmas skæbne? Hvad skal gøres for at sikre top resultater.

For at bestille sådan en læsning, send venligst disse detaljer:
Firmaets navn ved oprettelse, oprettelsesdato, dit navn og fødselsdagsdato, har du en partner.
Din partners navn og fødselsdagdato.

Du bliver kontaktet efter vi samler alle dine detaljer og færdiggør din læsning. Konsultationen kan foregå ved telefon eller ved et møde. Begge muligheder kan tage op til 2 timer. Ét navn tjekkes pr læsning.

Har du andre navne i tankerne? Skriv venligst dette i en kommentar.

Pris:

2.000,00 DKK

Kontroller venligt alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basiske informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

Kabbalistisk Erhvervslæsning

Bestil denne ydelse her

Indkøbskurv