fbpx
hustjekbander1

Biorgonomisk terapi er den ældste og stadigvæk mest nøjagtig måde at behandle fysiske, mentale og spirituelle udfordringer fra afstand.

I følger den Skjulte Verdens mytologi, lever vi mennesker med en komplet synergi med vores bolig og derfor har den en speciel rolle i vores liv og især deres energier. Energier af hver slags afgør vores livskvalitet, ikke kun på vores mentale tilstand men også har en direkte effekt på vores helbred.

Dårligt indeklima i folks hjem, lugt, bakterier, insekter eller f. eks rotter er symptomer som typisk er en refleksion af ensomhed, tristhed, depression, eller dem der opgav deres livets formål og “er der bare”..  i passiv-statisk mode. Dem som på en måde har mistet deres lyset-kilde og tillid til andre mennesker, dem som fortæller sig selv at livet er meget bedre væk fra alle andre.  

Disse emotionelle bivirkninger påvirker vores bolig på forskellige måder. Vores bolig synkroniserer med de energier vi sender ud, og dette viser sig som eksterne påvirkninger såsom skadelige bakterier, partikler, kemikalier, svampesporer og andre allergener, som ophober sig i luften.  Til gengæld, kan disse danner fysiske symptomer i vores krop såsom allergier, astma, hovedpine, træthed og mere. 

Når boligens-beboer ikke kan magte at ændre sin status og blive ved med at leve et statisk/passivt liv og på denne måde uden at cirkulære lyset i sit eget hjem, bliver de både mentalt og fysisk svage og svage. Lyset energi er vores forsvar-mekanisme, som holder os beskyttet for alt, men når dette bliver reduceret og svækket, skaber det en åbning for andre dimensioner til at komme tæt på, også til at flytte ind, typisk ment fortabte energier.

Mange clairvoyanter tager fejl når de tager opgaver for at rense energier fra en bolig uden at behandle dem der lever i synergi med det – selve beboere.  Det skal forstås sådan, at disse energier kunne ikke blive i nærheden af levende mennesker, som bærer normalt fuld beskyttelse, dem der lever med lyset, livsglæde, velsignelse. At behandle selve beboere er essentielt for at undgå retur af energier til disse boliger.

Biorgonomi tilbyder en lang række behandlinger ved hjælp af lyset-energi ORGON.  Med specielle skala system, kan alle energierne måles inden – under og efter behandlingen. For at kunne behandle enhver sag fra bunden, har vi brug for følgende informationer ved at tage en lille tjek:

Tjek 1/ Hvornår begyndte symptomerne?

Det første indikation er beboeres helbred-tilstand inden de flyttede ind i deres bolig i forhold til deres helbredstilstand i dag:

Fordi vi, mennesker, lever med en komplet synergi med vore bolig,  skal vi frem for alt tjekke om disse symptomer vores bolig har, har været der inden vi flyttede ind, og på denne måde blev skabt af tidligere beboer, eller startede mindst 100 dage efter vi flyttede ind og derfor er skabt af os.  

Gamle energier som blev søgt ind i husets faste elementer, der blev skabt af negative energier (vold, sår, tortur, gråd osv) skal fjernes. Hvis ikke de bliver fjernet og huset bliver behandlet kun via eksterne indeklima behandlinger, kan man risikere at møde de samme symptomer igen.  

  • Beboere viser ingen forskel i helbredstilstand 100 dage efter de flyttede ind – hustjek er ikke nødvendigt.

  • Beboere blev raskere og sundere efter de har flyttede ind i deres ny bolig – hustjek er ikke nødvendigt.

  • Beboere har oplevet nye udfordringer efter de flyttet ind i deres ny bolig. Udfordringerne kan være både fysiske og mentale. – hustjek er nødvendigt og helst straks.

De relevante udfordringer der kunne blevet skabt på grund af gamle energier og deres resonans og derfor burde tjekkes, er:  

  1. Mentale udfordringer:  stress, angst, panik. Vanskeligheder med at falde til ro / søvnbesvær. Tristhed, dårlig humør, mistænksomhed. Ensomhed og mindre kontakt med omgivelser. 
  2. Fysiske udfordringer her drejer det som om disse organer: rygrad, skelet, nedre lemmer, binyre, nyrer, enetarm, anus.  

Om selve procedure:

Inden vi går i gang med en ydelse der involverer fjerning eller afbalancering af energier hjemme hos nogen, tilbyder vi et hustjek for at stille en generel diagnose. Dette tjek vil afsløre to slags oplysninger:

  1. Lokationer og resonans-kilder af alle slags energier på alle værelser ved brug af Biorgonomisk skala-målsystem. 
  2. Beboere der er påvirket af disse energier – undersøgelse af alle beboere.

Vigtigt – Det hele sker uden fysiske besøg, men vi har brug for nogle oplysninger såsom:  En tegning af jeres hjem med indikation på: type værelse (soveværelse/ køkken/ toilet..) Hvem sover hvor, hoveddør, samt de andre døre ind i huset skal mærkeres. Jo tydeligt jo bedre, resten gør vi selv. 

Har I husdyr? skriv gerne også dette. Ved bestillingen af Biorgonomisk hustjek, aftaler vi sammen en dato (normalt op til en uge efter modtagelse af alle oplysningerne) for at forklare og uddybe svarene og resultater. Dette sker ved telefonsamtale.  I bliver guidet hele vejen og får også en plan om, hvad der skal til for at skabe bedre energier hjemme hos jer.

Biorgonomi: 

Det er en sammensætning af ordene bio=liv og orgon= livetsenergi. Der er energi i hver eneste celle i vores krop. Den energi der giver os styrke til at komme op om morgenen, til at elske, til at være lykkelige. Tanken i biorgonomi er, at sygdomme og lidelser skyldes manglende energi eller ubalance i energien. Behandlingen i biorgonomi genopretter energitilstanden i kroppen eller det syge organ og giver derved det syge sted energien til at komme sig og helbredes. Terapeuten i Biorgonomi er i stand til at afsløre energifelter, til at finde ubalancen og til at tilføre den manglende energi.

Bestil Hustjek 

Bestil Biorgonomisk hustjek

Udfyld disse detaljer og kommentar, samt din hustegning. Du bliver kontaktet kort efter vi modtager både dit udfyldte skema samt betaling af 2200 kr.  Betaler du med mobilepay  (tlf nr. 28 40 77 47)- så husk lige at skrive dit fulde navn. 

Pris:

2200,00 DKK

Indkøbskurv