fbpx
hustjekbander1

Biorgonomisk terapi er den ældste og stadigvæk mest nøjagtig måde at behandle fysiske, mentale og spirituelle udfordringer fra afstand.

Vores hus/hjem har en speciel rolle i vores liv og især deres energier. Energier af hver slags afgør vores livskvalitet, ikke kun på vores mentale tilstand men også har en direkte effekt på vores helbred. 

Når huset blev ramt af skadelige energier, heraf dårligt indeklima:

Dårligt indeklima i folks hjem får jævnligt særlig fokus på dets eksterne påvirkninger såsom skadelige bakterier, partikler, kemikalier, svampesporer og andre allergener, som ophober sig i luften og kan i værste fald danner allergier, astma, hovedpine, træthed og mere.

I følger den Skjulte Verden  mytologi, er vi klar over at der altid vil være en kilde eller årsag til disse skadelige symptomer og vores intention er altid at behandle hver sag fra roden. Fordi vi, mennesker,  lever med en komplet synergi med vores bolig, skal vi frem for alt tjekke om disse symptomer vores bolig har, har været der inden vi flyttede ind, og på denne måde blev skabt af andres energier, eller startede mindst 100 dage efter vi flyttede ind og derfor er skabt af os.  

Gamle energier som blev søgt ind i husets faste elementer, der blev skabt af negative energier (vold, sår, tortur, gråd osv) skal fjernes. Hvis ikke de bliver fjernet og huset bliver behandlet kun via eksterne indeklima behandlinger, kan man risikere at møde de samme symptomer igen.  

Det første indikation er beboeres helbred inden de flyttede ind i deres bolig i forhold til deres helbredstilstand i dag:

  • Beboere viser ingen forskel i helbredstilstand – hustjek er ikke nødvendigt.

  • Beboere blev raskere og sundere efter de har flyttede ind i deres ny bolig – hustjek er ikke nødvendigt.

  • Beboere har oplevet nye udfordringer efter de flyttet ind i deres ny bolig. Udfordringerne kan være både fysiske og mentale. – hustjek er nødvendigt og helst straks.

Den anden indikation som skal tages hensyn til er, hvem i familien fortæller om disse udfordringer, deres alder,  hvor i huset de sover. 

De relevante udfordringer der kunne blevet skabt på grund af gamle energier og deres resonans og derfor burde tjekkes, er:  

  1. Mentale udfordringer:  stress, angst, panik. Vanskeligheder med at falde til ro / søvnbesvær. Tristhed, dårlig humør, mistænksomhed. Ensomhed og mindre kontakt med omgivelser. 
  2. Fysiske udfordringer her drejer det som om disse organer: rygrad, skelet, nedre lemmer, binyre, nyrer, enetarm, anus.  

Om selve procedure:

Inden vi går i gang med en ydelse der involverer fjerning eller afbalancering af energier hjemme hos nogen, tilbyder vi et hustjek for at stille en generel diagnose. Dette tjek vil afsløre to slags oplysninger:

  1. Lokationer og resonans-kilder af alle slags energier på området. 
  2. Beboere der er påvirket af disse energier.

Vigtigt – Det hele sker uden fysiske besøg, men vi har brug for nogle oplysninger såsom:  En tegning af jeres hjem med indikation på: type værelse (soveværelse/ køkken/ toilet..) Hvem sover hvor, hoveddør, samt de andre døre ind i huset skal mærkeres. Jo tydeligt jo bedre, resten gør vi selv. 

Har I husdyr? skriv gerne også dette. Ved bestillingen af Biorgonomisk hustjek, aftaler vi sammen en dato (normalt op til en uge efter modtagelse af alle oplysningerne) for at forklare og uddybe svarene og resultater. Dette sker ved telefonsamtale.  I bliver guidet hele vejen og får også et opkald 30 dage efter hver behandling for at høre om de endelige resultater.  

Biorgonomi: 

Det er en sammensætning af ordene bio=liv og orgon= livetsenergi. Der er energi i hver eneste celle i vores krop. Den energi der giver os styrke til at komme op om morgenen, til at elske, til at være lykkelige. Tanken i biorgonomi er, at sygdomme og lidelser skyldes manglende energi eller ubalance i energien. Behandlingen i biorgonomi genopretter energitilstanden i kroppen eller det syge organ og giver derved det syge sted energien til at komme sig og helbredes. Terapeuten i Biorgonomi er i stand til at afsløre energifelter, til at finde ubalancen og til at tilføre den manglende energi.

Bestil Hustjek 

Bestil Biorgonomisk hustjek

Udfyld disse detaljer og kommentar, samt din hustegning. Du bliver kontaktet kort efter vi modtager både dit udfyldte skema samt betaling af 1200 kr.  Betaler du med mobilepay  (tlf nr. 28 40 77 47)- så husk lige at skrive dit fulde navn. 

Pris:

1200,00 DKK

Indkøbskurv
  • No products in the cart.