fbpx

Sjælens DNA journal

I sammenligning med det fysiske DNA, som er de genetiske instruktioner, der benyttes i udviklingen og opretholdelsen af alle kendte levende organismer fungerer sjælens DNA også som en kerne for genetiske instruktioner men på det energetiske niveau.

Ligesom et formål med det fysiske DNA er at blive klogere på sygdomme og helbredelse heraf, har sjælens DNA et tilsvarende formål med at få indsigt i blokeringer, smerte, sygdomme og meget mere Mellem inkarnationer, mellem livene på jorden, betragter sjælen sin fremtidige udvikling og forbedring af sin essens. Det er nemlig der, sjælen vælger det korrekte livsformål som vil føre den til et højere sted mod lyset.

Der er tre hovedoverskrifter i sjælens DNA:

* Rettelse – der drejer sig om at rette fejl fra tidligere liv.

* Karma – der drejer sig om at fjerne karma, der påvirker relationer til andre sjæle både på jorden i en krop og mellem livene.

* Regnskab – der drejer sig om uafsluttede regnskaber fra tidligere liv

Den Kabbalistiske numerologi afslører Sjælens DNA via bestemte ældgamle koder som stammer fra det hebraiske alfabet. Det er en journal, som er nøglen til enhvers grønne græs. Koderne af den energetiske DNA bliver krypteret ind i fødselsdato, dit navn og dine forældres navn samt den kosmiske energi dit fødselssted har.

Sjælens DNA kan ikke ændres og ved en manipulation f.eks. ved navneskift skabes unødvendige udfordringer som senere hen fører til en ny karma.

Hvad indeholder din Sjæls DNA journal?

En dyb gennemgang af din rejse fra dit første liv, sidste liv og gennem nuværende liv, en åbning af gamle minder eller episoder som kan forhindre og blokere dine muligheder i dag.

Du får at vide hvad din første trauma var fra dit aller første liv, årsagen til de andre liv du har haft efterfølgende som blev som en snebold der eskalerede mere og mere. Vi kigger på dit sidste liv hvad årsagen er til dit sidste kosmiske kontrakt din sjæl fik inden din fødsel. Der gemmer sig din største udfordring i nuværende liv som normalt skaber dine blokeringer.  Det er hvad man kalder traumer og de skal behandles og fjernes. Ved at flytte disse minder fra underbevidstheden til bevidstheden healer vores hjerne sig selv og som resultat letter kroppens mentaltilstand.

Vi gennemgår alle relationer du har med din nærmeste familie for at studere om der ligger der en gammel gæld der også skal tages hensyn til. Hvad er mening med dit liv, job, relationer og meget mere.

Sjælens DNA journal fås på skrift og efterfulgt med en time konsultation for at kunne svare på alle de spørgsmål der måtte komme.

Udfyld skemaet hermed med alle detaljer. Har du flere børn, så skriv i kommentar feltet de andre navne og fødselsdatoer.  Denne ydelse følger med 1 times samtale. 

Pris:

6.500,00 DKK

Bestil din Sjæls DNA journal:

Indkøbskurv
  • No products in the cart.