fbpx

Sjælens DNA journal

Kabbalah visdommen er et unik spirituelt værktøj, der blev overdraget til mennesket der lever i den fysiske verden. Visdommen indeholder en lang række specielle kilder, som kan åbne vejen til et bedre liv. Mange mennesker fra hele verden har længe søgt disse kilder via bøger og kurser hvor de fordyber sig i materialet i flere år.

Der findes flere skjulte døre som er lukket for os. Disse døre kan man ikke opnå gennem almindelig jordlig undervisning, det kræver en speciel mental tilstand – ”åbning” og en vis evne at få lov at finde dem.

I de sidste mange år har jeg været æret at modtage adgangen til at læse sjælens DNA som beskriver en sjælerejse fra det allerførste liv indtil i dag. Ideen med sådanne informationer er bl.a at kunne genkende vores udfordringer vi har i nuværende liv og forstå deres baggrund, eller at forstå de forbindelser der opstår med alle omkring os.(se beskrivelsen af journalen herned).

Dette er det eneste og mest omfattende redskab vi mennesker har til for at kunne komme tæt på disse detaljer. Informationer som gives i Sjælens DNA journal  er simpelthen uundværlig for enhver person.

Jeg inviterer dig til at få et unikt indblik i hvad er sådan en journal indeholder, og at forære dig selv en ægte gave fra universet. Disse informationer er krypteret i din fødselsdato, oprindelige navn og dine forældres navne. For at afsløre dem bruger jeg bestemte ældgamle koder.

parpar1

Hvad indeholder din Sjæls DNA journal?

1. Første liv – hvad var den første hoved-udfordring din sjæl har oplevet som fik dig til at vende tilbage? Hoved-udfordring gentager sig i hvert liv på en bestemt måde. Sammenfatninger og konklusioner.

2. Sidste liv – reflekterer og peger på de største udfordringer i det nuværende liv. Hvordan påvirker dette din livskvalitet i dag.

3. Din kosmiske kontrakt – En kosmisk kontrakt er en aftale sjælene gør mellem livene. Det består af konklusioner fra tidligere liv og en række rettelser sjælen ønsker at begå i det nye kommende liv, for at fjerne tidligere skuffelser og fejl og forbedre sin adfærd. Hvis det lykkedes for sjælen at begå disse rettelser, vil den komme til et bedre / højere sted, som betyder at nyde livet her på jorden.

4. Din bagage – hvad bærer du med dig fra sidste liv? Angst, traumer, allergier, sygdom som følger med dig.

5. Dit nuværende liv – hvad skal du opnå for at komme videre i din rejse?

6. Din barndom – Barndommen er en periode der linker mellem sidste livs handlinger og det nye livs rejse. Normalt kommer der flere minder fra sidste liv for at vække din data og få dig til at ændre din kurs. Forberedelse til nuværende livs rejse og høje punkter.

7. Dit voksenliv – Hvad skal du opnå så længe du er her? Hvordan kan du endelig opleve lyset og succes i dit nuværende liv?

8. Dit navn – Dit navn præsenterer 15% at din sjælens DNA, det peger på de emotionelle karmatiske udfordringer. Vi bruger dit oprindeligt navn for at studere udfordringer fra dit tidligere liv og tjekke din udvikling i nuværende liv. Den forklaring af dit navn viser også din såkaldte akilleshæl, og dette skal forstås med omhu.

9. Dit år lige nu, hvor står vi nu og hvor skal du hen?

10. Dine børn – Dine børn er sjæle der har en/flere fælles rettelse med dig, i værre tilfælde end karma. Der vil altid være en årsag for at vælge dig som deres forældre. Når de kommer ind i dit liv kommer de med et budskab som passer til en udfordring du har haft omkring deres fødsel. Deres karakteristika er tilpasset til begge forældre for at kunne hjælpe dem under deres rejse, og det kan være på en pæn måde eller omvendt. På samme måde forventer de også jeres direkte eller indirekte hjælp. Her vil jeg prøve at give en redegørelse omkring dine børn og deres funktion i dit liv.

11. Hvad er nu? –  en guide til dine næste bevægelser og handlinger.

12. Få en kosmisk genvej – din personlig kode udefra de 72 navne af Gud.

parpar2

I sammenligning med det fysiske DNA, som er de genetiske instruktioner, der benyttes i udviklingen og opretholdelsen af alle kendte levende organismer fungerer sjælens DNA også som en kerne for genetiske instruktioner men på det energetiske niveau.

Ligesom et formål med det fysiske DNA er at blive klogere på sygdomme og helbredelse heraf, har sjælens DNA et tilsvarende formål med at få indsigt i blokeringer, smerte, sygdomme og meget mere Mellem inkarnationer, mellem livene på jorden, betragter sjælen sin fremtidige udvikling og forbedring af sin essens. Det er nemlig der, sjælen vælger det korrekte livsformål som vil føre den til et højere sted mod lyset.

Der er tre hovedoverskrifter i sjælens DNA:

* Rettelse – der drejer sig om at rette fejl fra tidligere liv.

* Karma – der drejer sig om at fjerne karma, der påvirker relationer til andre sjæle både på jorden i en krop og mellem livene.

* Regnskab – der drejer sig om uafsluttede regnskaber fra tidligere liv

Den Kabbalistiske numerologi afslører Sjælens DNA via bestemte ældgamle koder som stammer fra det hebraiske alfabet. Det er en journal, som er nøglen til enhvers grønne græs. Koderne af den energetiske DNA bliver krypteret ind i fødselsdato, dit navn og dine forældres navn samt den kosmiske energi dit fødselssted har.

Sjælens DNA kan ikke ændres og ved en manipulation f.eks. ved navneskift skabes unødvendige udfordringer som senere hen fører til en ny karma.

Bestilling af Sjælens DNA journal:

En dyb gennemgang af din rejse fra dit første liv, sidste liv og gennem nuværende liv, en åbning af gamle minder eller episoder som kan forhindre og blokere dine muligheder i dag.

Sjælens DNA journal fås på skrift og efterfulgt med en time konsultation for at kunne svare på alle de spørgsmål der måtte komme.

Udfyld skemaet hermed med alle detaljer. Har du flere børn, så skriv i kommentar feltet de andre navne og fødselsdatoer.  Denne ydelse følger med 2 timers samtale. 

Pris:

6.500,00 DKK

Bestil din Sjæls DNA journal:

Indkøbskurv