fbpx

 

Kabbalistisk numerologi er en kodesystem som afslører den kosmiske rejse af enhver sjæl.

I følge den ældgamle mystik og visdom, Kabbalah, kommer sjælene tilbage for at rette fejl de har begået i tidligere liv. Fejl som har skabt ”pletter” på deres holistiske eksistens og som har dannet nye lag af skam. Disse pletter og lag af skam er med andre ord nye masker som dækker for de rene sjæle, skaber blokeringer og fører dem til handlinger mod deres rene vilje.

Inden de bliver sendt tilbage til et nyt liv, former hver sjæl en slags ”kosmiske kontrakt”. I denne kontrakt står hovedårsagen for denne reinkarnation, de forskellige udfordringer den har og måden for at fjerne sine pletter og lag – det er faktisk den eneste måde sjælen har for at kommer op igen og rense sig selv. Hver sjæl har sin egen rettelse og formål.  Det skal også forståes at sjælene kun kan rense sig selv mens de lever i en krop og ikke andet.

Hvad forhindrer så sjælen til at klatre op på den spirituelle stige og rense sig selv af de skamfulde pletter?

Det er nemlig vores ego som præsenterer vores fysiske form, for os i en krop.  Desværre er det egoet der styrer de fleste af os og bestemmer vores jordlige behov. Det store fokus koncentrerer sig omkring vores krop, vores lyster, vores kæmpe appetit for mere og at være meget bedre end de andre. I stedet for at rense gamle plettet, tilføjer vi nye.  Dagen hvor vi accepterer at naboens græs er grønnere vil vi finde vores egne farver”.

Kabbalistisk numerologi er redskabet for at afsløre den kosmiske kontrakt af  hver sjæl. Ved at fremlægge sjælens hovedformål, rettelse, pletter, blokeringer, udfordringer, mm. – giver vi mennesker en chance for at følge deres egen sti i livet og gennemføre deres rettelse. Når dette lykkedes, åbner der sig nye muligheder for personen samt dørerne til den jordelig paradis.

Indkøbskurv