fbpx

vores redskaber

 

Kabbalistisk numerologi arbejder med to hovedredskaber for at afsløre sjælens DNA:

  1. Tal og koder: Som numerologi består vores sprog af tal. De enkelte tal samt de krypterede koder som finder sig i folks fødselsdato og andre gemte kilder.
  2. Bibelens oprindelige bogstaver (de hebraiske) via fonetisk system.

Tal og koder:

Vi bruger tal for at se folks rejse i gennem de mange liv de har haft. De sidste liv er det vi lægger mest vægt på da dette er årsagen til nuværende liv. Vi studerer sjælens udfordringer fra sidste liv, kigger i gennem deres barndom og voksen liv og ser hvordan disse har påvirket personens liv nu.

Bogstaver – det fonetiske system:

Baseret på Kabbalah ældgammelt  visdom, blev verden skabt gennem 22 lyskilder. I disse lyskilder befinder sig i de 22 bogstaver fra det første alfabet system i vores skabelse, de hebraiske.

Alle sjæle i verden gik i gennem forskellige liv og stammer fra samme kilde. Sjælene vælger at blive født sammen med andre de har mødt eller har haft en stærk forbindelse i andre liv.  Hver gang en sjæl kommer tilbage til et nyt liv, får den en velsinelse fra skaberen i form af bestemte lysenergier.

I Kabbalistisk numerologi finder vi frem til hver person lyskilder og hjælper med at sikre en optimal brug af disse. Disse informationer er krypteret i folks fornavn og derfor er vi imod navne ændringer. (læs evt. ”Dit navn”).

Indkøbskurv