fbpx

underviseren, Anat Shafir

 

Tid til at præsentere mig selv -min baggrund og erfaring, – hvem er den person som for første gang bag flere terapeutiske metoder fra den kendte Kabbalah, her i vort lille land…

Mit navn er Anat Shafir og det er også mit fødenavn. De bibelske israelske navne har altid en betydning, karma og rettelse. Mit navn betyder: at svare korrekt – min mission i dette liv er at kunne svare på de mange spørgsmål folk har.

For 10 år siden var jeg en nysgerrig person som havde nogle evner til at mærke gennem sanser, føle at der er meget mere mellem himmel og jord, ligesom mange andre mennesker som kalder sig selv “spirituelle”.

Uden at udvide nye sanser er vi afhængig af de fem sanser vi kender og når vi mærker lidt mere kan det skræmme og forvirre (vi har ingen indikation om hvem, hvor, hvad kommunikerer med os) m.m. Hvis l står i denne fase så er I stadigvæk drevet af de fem basale sanser – dvs. i forstår den ene % som man normalt gør.
Hvad så med de sidste 99%?

Sådan begyndte min rejse:

I starten med bøger, alle mulige bøger. Jeg læste og studerede. Specialiserede mig i tre terapeutiske linjer indenfor Kabbalah, Livets Visdom, Biorgonomi og Kabbalistisk numerologi. Efter 7 års massiv uddannelse både i Israel og online, var mine kanaler meget mere åbne. Så kom min uddannelse og opfindelsens evne til at tage helt nye dimensioner.

Jeg begyndte at modtage min efterfølgende undervisning gennem mine nye sanser, nemlig via kanalisering. Mange døre blev åbnet foran mig med alt muligt og som nogle vil tro var umuligt. Dette Fik mig til at se verden bag sanserne, de skjulte, uhørte emner som var ellers krypteret bag masser tykke mure, som den fysiske hjerne har bygget gennem livet… Selvfølgeligt var det også en kæmpe hjælp da jeg skulle levere beskeder til klienter, deltagere i et foredrag eller på et mere alvorligt møde, ordene kom frem fra et højere sted end min egen hjerne evnede.

Meget hurtigt kunne jeg forstå at jeg har ramt noget meget stort, noget alvorligt, noget nyt.

Min drømme gik i opfyldelse, store som små og uden begrænsninger.
Men jeg vidste også at gaven ikke kun skulle være min. Det er en gave til alle dem jeg vil komme i kontakt med. Dem som er klar til at vokse op spirituelt. Som har kærlighed i hjertet og er i balance.
At forstå livets visdom er fundamentet til verdens fred. Til en bedre fremtid for os og vores børn. Det handler om at lære livets regler og påvirke andre. At lære at modtage, det er hvad Kabbalah betyder.

Jeg starter i 2017 med at sprede denne visdom (under navnet “Livets Visdom” – den første fase til enhver kabbalistisk kursus, den teoretiske del), og bygger flere små hold for at kunne give alt til hver eneste elev.

Dansk Institut for Kabbalistisk Nummerologi blev skabt med et ønske og en drøm om at gøre den œldgamle kabbalistiske visdom tilgœngelig i Danmark, samt at uddanne nye terapeuter indenfor en verden af unikke og magtfulde teknikker via tal og de hellige hebraiske bogstaver.

Vores mission

Kabbalah betyder at “modtage” og Dansk kabbalistisk nummerologi institut’s mission er, at skabe rammerne for de mennesker som ønsker at sprede og give deres lys til verden.  Ved at guide og hjœlpe mennesker som er faret vild i livet og som ønsker at modtage hjœlp, hjœlper vi med at skabe en verden med mere harmoni og balance. Visdommen viser nøjagtigt et menneskes livsmønster, og kan således afdœkke de områder der er blokeret. Med fornyet viden om livsformål og afklaring på livets mange spørgsmål, kan nye skridt tages henimod et bedre og lysere liv for den enkelte person. Således tœndes hjertelyset på ny.

Indkøbskurv