fbpx

Hvornår blev du født i tidligere liv?

Kunne du tænke dig at vide det (komplet dato!!), samt at få en fuld analyse om dit liv dengang?

Hvorfor er det vigtigt?
Det vil give mange svar om dig i nuværende liv, uforklarede blokeringer, angst, trauma, karma, udfordringer med dine nærmeste mm.

Udfyld og aflever disse informationer:
Dit oprindeligt fornavn, fødselsdag, dine forældres fornavne, evt. dine børns fødselsdage (vi tjekker om de var med også denne gang…), og helst et billede af dig .

Dette er et af de spændende værktøjer Kabbalistisk Numerologi kan – for at afsløre bunden af dit isbjerg med de yderst nødvendige informationer om dig og din bagage.

Husk, du er en udgave af mange liv du har haft før og resultatet af mange handlinger du har gjort, gode og forkerte. Vi er her for at guide dig gennem dette liv.

Pris: (inkl. en times samtale)

1200,00 DKK

Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde eller sende dit svar pr mail.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basiske informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

Indkøbskurv
  • No products in the cart.