fbpx

Rejsen mod det åbne hjerte

Kan kabbalistisk numerologi løfte sløret for mit livsformål? Var det forkert af mig at skifte navn? Og har jeg virkelig overtaget et traume efter min mormors afdøde bror? Svarene kommer uden omsvøb.

Af Irene Aya Schou

– Irene Stelling, siger Anat Shafir for sig selv og bladrer i sine papirer.

Jeg er spændt på hendes dom. Jeg har heddet Irene Stelling hele mit liv. I 44 år. Først i efteråret 2015 skiftede jeg navn til Irene Aya Schou. På papiret er mit nye navn endnu længere, og Irene og Aya svares i ét, men lad det nu ligge.

Numerologer har tidligere kaldt energien i Irene Stelling for hård, lukket og ekstrem maskulin og forklaret, at den passer dårlig til den spirituelle 7’er, jeg i virkeligheden er.

Anat skriver mit navn på hebraisk og regner på talværdierne. Hun sætter brillerne i panden over de store brune krøller og kigger på mig.

– Du er en person med en ekstrem evne til kommunikation. Du er meget, meget ærlig. Du er en dygtig sælger og god til at få modsætninger til at mødes. Du vil gerne prøve mange ting, og du er god til mange ting. Det kan være en ulempe.

Den stærke vilje

Anat fortæller, at tallet 5 hele tiden dukker op, når hun arbejder med mit navn og fødselsdato. Hun bladrer i sine papirer og lægger et billede af Livets Træ foran mig – et kabbalistisk symbol på Universet og de 10 trin fra ånd til materie. Hvert trin repræsenterer en bestemt energi eller bevidsthedsniveau. 5 repræsenterer kommunikation, vilje og energi til at præstere.

Det giver god mening for mig. Er der noget, jeg her, er det netop de tre egenskaber. Viljen til at præstere har bl.a. givet mig en lang karriere på fodboldlandsholdet. Men det er som om, viljens benzin ikke længere er nok til at få min motor til at snurre.

Der mangler noget. Kærlighed og evnen til at tage livet helt ind. Anat bladrer videre i sine noter. Hun har skrevet nogle årstal op. Punktnedslag i mit liv, hvor der er sket et markant skift.

Jeg nikker bekræftende til nogle af de nævnte årstal. Andre har jeg ingen erindring om. Pludselig kigger hun forbløffet på mig:

– Hvad er der med dit hjerte? Det er meget lukket.

– Ja, hvad er der med mit hjerte, gentager jeg, og vi mødes i et forløsende smil.

Jeg fortæller, at jeg har svært ved mærke mig selv og den kærlighed, der strømmer imod mig. Og at denne smerte er min spirituelle drivkraft og hovedårsagen til, at jeg har skriftet navn.

Det lukkede hjerte

Anat forklarer mig, at hjertet har to åbninger, én foran og en bagtil. Åbningen foran viser evnen til at elske. Den bagerste åbning viser viljen til at elske. Anat regner på tallene.

– Du vil gerne elske. Din vilje til at elske ligger på 60 procent. Men din evne til at elske ligger på 20 procent.Vi mærker det begge. Anat har fat i noget væsentligt. Jeg vil gerne give men har svært ved at modtage. Mit liv i en nøddeskal. Jeg bliver nysgerrig og beder Anat fortælle om mit livsformål.

Først regner hun på, hvornår jeg sidst blev født på Jorden. Vi skal helt tilbage til det 17. århundrede og Christian den 4. tid, helt præcist 6. maj 1611. Dengang ødelagde jeg en familie, hvorefter nogle lukkede munden på mig.

Vi kommer til verden for at rette vores fejl. Du kom til Jorden for at genvinde evnen til kommunikation, åbne dit hjerte og bygge en god ramme for din familie, siger Anat, hvis fulde navn Anat Shafir for øvrigt betyder ”at svare rigtigt”.

Selvom hun ikke tror på, vi kan ændre skæbne ved at ændre navn, undersøger hun alligevel, hvad min navneskift betyder rent energetisk.

Mit nye navn

Hun kommer frem til, at mit nye navn ”ikke er så værst endda”.  Kommunikation er stadig i højsædet, men jeg vil tage flere chancer, gå efter fysiske udfordringer og arbejde med selvtillid og parforhold. Og så vil jeg holde mig ung hele livet.

– Begge navne er gode for dig, siger hun, og en sten falder fra mit bryst.

Vi taler om, hvorvidt jeg har fået et bedre liv af at skifte navn, og hvad jeg kan gøre for at åbne mit hjerte. Flere gange overrasker hun mig med oplysninger af meget privat karakter. Oplysninger som udstiller centrale dilemmaer i mit liv.

På vej ud af døren beder hun mig undersøge én ting, når jeg kommer hjem. Det er igen hjertet og noget med min familie.

– Du er nummer tre i søskendeflokken. Gå til din mormors mor, din oldemor og find ud af, hvad der skete med barn nummer tre. Det er noget med hjertet. Du bærer noget fra den person. Hvis du finder ud af det, så kom tilbage, så vil jeg rense dig.

Jeg forlader den gule murstensvilla med hovedet sprængfyldt af indtryk og oplysninger. Jeg føler mig beriget på alle planer. Men også forvirret. For hvad er skæbne? Og hvad er fri vilje?

Hvorfor må jeg ikke bruge sin frie vilje til at ændre sit navn, hvis jeg godt må bruge den til at tjekke, hvad der skete med oldemors tredje barn?

Jeg giver det et forsøg. Min afdøde moster var slægtsforsker, så tilfældighed har jeg en mappe over familieskæbner hjemme på reolen. Jeg bladrer i papirerne.

Min oldemor havde fem børn. Min mormor var nummer to. Nummer tre var en dreng. Hans liv blev kort. ”Død som lille” står der. Jeg kan mærke de små hår rejse sig. Havde han problemer med hjertet? Og hvad betyder det for mig?

Ingenting. I hvert fald ikke lige nu, tænker jeg og lukker mappen.

Død af sorg

En uge efter besøget kører tankerne stadig rundt. Skal jeg tage tilbage til Anat og lade mig rense bare for en sikkerheds skyld? Eller skal jeg glemme alt om den lille dreng med den alt for tidligere død?

Artiklen skal afleveres i morgen, så tiden er knap. Jeg beslutter mig for at lade det komme an på en prøve. Hvis Anat har tid i dag, må der være en mening med det.

– Selvfølgelig skal du komme, siger hun, og jeg kører tilbage til villaen i Rødovre.

Jeg fortæller om det døde barn, og Anat siger, at hun har brug for flere oplysninger. Da jeg ikke kan komme med dem, beslutter hun sig for at kontakte min oldemor på sjælsplan. Anat lukker øjnene og gør forskellige bevægelser med hænderne. Hun har kontakt.

– Hun ville ikke have det barn, siger Anat, da hun igen åbner øjnene.

– Han er død af sorg og forlader verden uden at have oplevet sin mors kærlighed. Din forbindelse til ham er meget stærk og giver dig en følelse af, at kærlighed er farlig, og at du ikke skal åbne dig.

Jeg får gåsehud over hele kroppen og mærker en uro i maven. Det føles uvirkeligt. Anat siger, at hun nu vil adskille vores energier.

Igen lukker hun øjnene og laver fagter med hænderne. Da hun åbner, er vores energi adskilte, forklarer hun.

– Denne adskillelse vil ændre din oplevelse af livet, siger Anat og beder mig nævne to tal mellem 1 og 72. Hun vil give mig to koder, en slags gratis medicin, der kan hjælpe mig i arbejdet med at åbne mit hjerte endnu mere. Spontant siger jeg 18 og 55.

Hun finder en bog frem og læser på hebraisk, hvad der står ud for de to tal. Nummer 18 handler om frugtbarhed, om at føde noget nyt, give noget til verden. Nummer 55 handler om at synkronisere krop og sjæl, hvis jeg vil gøre mine drømme til virkelighed.

– Det er pudsigt, den ene kode handler om frugtbarhed, når vi har en baby, der er død. Men det spirituelle arbejde, du laver nu, vil også velsigne ham, siger Anat og viser mig de to koder.

De består hver af tre hebraiske bogstaver. Hver dag, og gerne flere gange om dagen, skal jeg forestille mig, at bogstaverne kommer ned fra himlen i et stærkt hvidt lys, og at jeg tager dem ind gennem det tredje øje. Jeg tager et billede af koderne med min mobiltelefon, så jeg kan huske dem.

– Vent én til to uger, og du vil få alle mulige signaler. Pludselig sker der ting i dit liv, siger hun, inden jeg lukker døren bag mig og beder til, at Anat Shafir igen lever op til sig navn: Kvinden med de rigtige svar.

Info:

Anat Shafir
Telefon: 28407747
Mail: anat22@live.dk
Website: www.anatshafir.com
Pris pr. konsultation: 1.850 kr.
Hver konsultation varer 1,5 til 2 timer
inklusive forhåndslæsning af personlige informationer

Del artiklen:

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Skriv en kommentar

Indkøbskurv
  • No products in the cart.