fbpx

DIG I CENTRUM - PANELSESSION

Nyhed aldrig set i Danmark før

PANELSESSION med 4 forskellige behandlere

 

Nu er et enestående tilbud netop åbnet!

Panelsession af din livsrejse er for dig der har modet til at vide mere.

Du vil blive mødt af et panel på 3-4 behandlere, af dygtige elever og undervisere, der vil føre dig gennem en oplevelsesrig dag med indsigt i din sjælsrejse.

Du vil få mulighed for at kunne kigge ind, og plukke de udfordringer du netop har i dit liv.
Se hvordan du kan arbejde på at finde vejen samt forståelsen på de problemstillinger der fleregange dukker op i dit liv uden sammenhæng.

Vores team er med til at give dig et helt nyt indsigt indenfor tal og koder. Her sammenlignes numerologi med tal som kan afsløre de skjulte minder der er med til at sætte og blokere dine handlinger idag.

Sammen med de forskellige behandlere vil du åbne nye vinkler og se dit liv fra et andet perspektiv.

Formålet vil være at du kan tage nye guidelines samt vejledninger om hvordan du kan arbejde med de værktøjer du får med dig hjem.

Hver panelsession er bygget af nye begyndere samt praktiserende NEW AGE numerologer og en professionel underviser med 11 års erfaring, der sikre du får noget at arbejde med når du tager herfra.

Panelsession er tilegnet dig der har lyst og mod på at arbejde med dig selv, samt er klar til at få sandheden frem uden filter.

I august vil du kunne opnå et særtilbud på halv pris for kun 900 kr, hvor du får 2 timer som støtter vores elever i deres praktik.

Denne ydelse tilbydes i København, Odense og øst-Jylland.

 

For at deltage, udfyld venligst dette skema og send det til os. Du får straks en booking med en dato.

Pris:

900,00 DKK

Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basis informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

© 2018 Alle rettigheder reserveret

Indkøbskurv Item Removed. Undo
  • No products in the cart.