fbpx

LIVETS VISDOM iflg. KABBALAH

VELKOMMEN TIL DET SKJULTE UNIVERS´ VERDEN

Vi inviterer jer hermed på en rejse til det ukendte, til det uhørte, til det uforståelige men absolut eksisterende.

En rejse til verdens dybeste hemmeligheder.

Livets Visdom i følge KABBALAH

Vores virkelighed og verden (toppen af isbjerget) svarer kun til 1 % af vores egentlige bevidsthed.

De sidste 99 % gemmer sig dybt i underbevidstheden (isbjerget under overfladen).

Vi er resultatet af utallige lag som er samlet gennem de mange liv vi har haft, men vores hjerne er kun i stand til at forstå den synlige og mærkbare del, nemlig toppen af isbjerget.

Ved at studere Livets Visdom og koderne bag den kabbalistiske numerologi, Sjælens teknologi og Biorgonomi åbner vi muligheden for at afsløre denne skjulte verden og hjælpe med;

  • At kigge i rødderne af hver sjæl for at kunne forstå årsagen bag hvert liv.
  • At give mening bag blokeringer, smerte og ubehag.
  • At forstå folks relationer, brud og andre ”betalinger” mellem sjæle.
  • At forstå folks karma kontra deres livs formål i nuværende liv.
  • At guide folk efter deres sjæls ønske mht. job og andre aktiviteter.

Kabbalistisk terapi åbner op for uendelige muligheder for enhver terapeut eller healer. Det hele foregår gennem en speciel kanaliseringsmetode, som bliver lært og udvikler sig mere og mere gennem hvert modul.

Undervisning i kabbalistisk terapi er velegnet modne og stabile folk som er parate til at lære vejen til de manglende 99 % trin for trin.

SJÆLENS DNA

I sammenligning med det fysiske DNA, som er de genetiske instruktioner, der benyttes i udviklingen og opretholdelsen af alle kendte levende organismer fungerer sjælens DNA også som en kerne for genetiske instruktioner men på det energetiske niveau.

Ligesom et formål med det fysiske DNA er at blive klogere på sygdomme og helbredelse heraf, har sjælens DNA et tilsvarende formål med at få indsigt i blokeringer, smerte, sygdomme og meget mere Mellem inkarnationer, mellem livene på jorden, betragter sjælen sin fremtidige udvikling og forbedring af sin essens. Det er nemlig der, sjælen vælger det korrekte livsformål som vil føre den til et højere sted mod lyset.

Der er tre hovedoverskrifter i sjælens DNA:

* Rettelse – der drejer sig om at rette fejl fra tidligere liv.

* Karma – der drejer sig om at fjerne karma, der påvirker relationer til andre sjæle både på jorden i en krop og mellem livene.

* Regnskab – der drejer sig om uafsluttede regnskaber fra tidligere liv

9 måneder før befrugtningen vælger sjælen sin energetiske DNA. Der skal tages hensyn til flere betingelser: det rigtige miljø, mor, far og ikke mindst det rigtige tidspunkt for fødslen.

Den Kabbalistiske numerologi afslører Sjælens DNA via bestemte ældgamle koder som stammer fra det hebraiske alfabet. Det er en journal, som er nøglen til enhvers grønne græs. Koderne af den energetiske DNA bliver krypteret ind i fødselsdato, dit navn og dine forældres navn samt den kosmiske energi dit fødselssted har.

Sjælens DNA kan ikke ændres og ved en manipulation f.eks. ved navneskift skabes unødvendige udfordringer som senere hen fører til en ny karma.

Indkøbskurv
  • No products in the cart.