fbpx

For mange år siden, i et sted som ikke er et sted, i tid der ikke er tid…

To sjæle mødtes, den første spurgte:

“Vil du være sød at hjælpe mig med at blive helbredt?” uden tvivl svarede den anden: “Bestemt, alt du beder om, vil jeg gøre for dig”. 

Så sagde den første: “for at gøre det må vi være enige om at blive genfødt i en krop, hvor vi fuldstændig glemmer alt om denne samtale mellem os i den fysiske verden. 

Vi vil tiltrække hinanden på en uforståelig måde, gennem stærke følelser og et ubeskriveligt bånd, vi vil være så tætte og helt åbne overfor hinanden og derefter, når vi når denne energi … 

Så vil du vække den bestemte sorg indeni mig, og jeg vil blive ked af det og vred og reagere hysterisk. Meget dybe sår vil åbne sig, som vedrører et gammelt forhold mellem kønnene, mellem os dernede i den fysiske verden.

Men når dette sker, har jeg fast besluttet mig at kurere mig selv, helt ned til bunden.. , men lov mig bare at du vil stå ved dit ord, lov mig, at du vil stå ved siden af mig, også hvis jeg bliver vred eller bruger barske ord, kan du love mig at du vil være der for mig så meget du kan indtil jeg igen bliver rask? ” 

”Det kan jeg” svarede den anden, “men ét ønske har jeg, at være i det rette øjeblik, hvor jeg er i stand til at se dig fra hjertet, at kunne forstå hele historien, og ikke et øjeblik før, så er jeg helt sikker på, at jeg ville blive stabil for dig” 

Og sådan, med et kosmisk håndtryk (på lysets sprog) gik de hver deres vej med en skjult viden, at der venter dem et stærkt, meget bevægeligt og helbredende møde i den fysiske dimension.

Dette er historien om så mange af vores rejser på at finde kuren på vores dybeste sorg som skete i tidligere forhold og liv.

Vi har alle sammen begravet og gemt gamle sår som skaber blokeringer og igennem andre sjæle vil få dem løst. 

Dette vil uddybes og eskalere i 2019 – sjælens egen historie, krydser vores egen personlighed, ligesom en indre stemme der beder os om at se ud over vores ego, at forstå og acceptere det højere formål af vores forhold. 

Helbred – hold dette ord i tankerne, næste gang du oplever store problemer med nogen kære, eller i forbindelse med særligt udfordrende …

Hvad er vores historie?

Passer vi sammen? og hvorfor er vi sammen?

Hvad skal vi gøre for at sikre os på langsigt?

Vores liv består af en lang række beslutninger. Forhåbentligt for vores alles bedste.

Et forhold med ægte kærlighed er et af vore første ønsker. Men, er min partner det rigtige valg for mig?

I følge Livets Visdoms filosofi (fra Kabbalah) er det sjældent vi mødes med én som vi kan kalde “en soulmade”. De fleste forhold er baseret på gamle gæld mellem sjæle fra forskellige liv. Ideen er at få det bedste ud af enhver situation men det kræver at vi kender kilden til vores forhold.

Kabbalistisk numerologi er et ældgammelt system som kan kigge på enhver sjæl fra roden (første liv på jorden) og i gennem alle liv. Metoden er at kigge på jeres navne med hebraiske alfabet som er en vej til jeres rod i gennem flere tusinde år. 

Udfyld dette skema med følgende informationer, du får en times session med alle svarer:

Pris:

1200,00 DKK

Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde eller sende dit svar pr mail.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basiske informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

Hvad er vores historie?

Bestil denne ydelse her

Indkøbskurv
  • No products in the cart.