fbpx

Hvad er mit barns største udfordring?

Og hvad kan jeg gøre for at hjælpe hende/ham?

Det er uden tvivl den største opgave vi har i vores liv, at sørge for at vores børn vil få den bedste start i livet så længe de bor hos os og vi kan påvirke dem.

De første 6 år i vore børns liv er de vigtigste. Børnene modtager så mange informationer som vil påvirke deres fremtid. Vi er der for at forme deres personlighed og støtte dem.

Vi, forældre ønsker det absolut bedste for vore børn, men ubevidst handler vi udfra vore egne erfaringer, angst, blokeringer osv. Vi prøver at oplære vore børn til at gøre hvad vi mener er bedst for dem.

I virkeligheden har hvert barn deres egen rejse her i livet. Hvert barn har brug for støtte men meget forskelligt. I tilfælde af flere børn er det vigtigt at følge det enkelte barns behov, også selvom der gøres forskel.

Kunne du tænke dig at få at vide dit barns største udfordringer gennem dets barndom? Hvilke energi har de tilføjet dig da de kom ind i dit liv og hvordan du som forældre kan give dit barn de bedste redskaber og støtte for at kunne starte fornuftigt den dag de flyver fra reden?

Alt det kan besvares blot med tal udfra deres fødselsdato.

Udfyld venligst disse informationer, du får en times session, fysisk eller telefonisk.

Pris:

1200,00 DKK

Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde eller sende dit svar pr mail.

Sikkerhed og fortrolighed:

Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basiske informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

Hvad er mit barns udfordring i livet?

Bestil denne ydelse her (efter du har sendt alle dine detaljer)

Indkøbskurv
  • No products in the cart.