fbpx

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

DKNI ApS, CVR Nr.: 39387557
Adresse: Avedøreholmen 86 A
2650 Hvidovre

Kontakt os på: kabnum@gmail.com

LEVERING:

Produkterne bliver leveret enten digitalt via e-mail, skype, som fysiske kurser eller arrangementer og fysisk sessions.

Ved fysisk eller digitale sessions gælder levering efter aftalt tid.

BETALING:

DKNI ApS modtager betaling via overførsel til bankkonto: 4065  4065832984  via mobilepay: 28407747 

FORTRYDELSESRET

Kursus:

Du kan fortryde din tilmelding til kursus senest 2 uger før kursusstart.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du sende en mail til kabnum@gmail.com senest to uger før kursusstart. I mailen bedes der stå følgende: Mailadresse brugt ved tilmelding, ved deltagelse i Facebookgrupperne bedes oplyses profilnavn. Samt en kort beskrivelse af årsag for udmelding.

Sessions:

Ved sessions skal aflysning ske senest 48 timer før den aftalte tid.
Ved udfyldning af dine detaljer: Kontroller venligst alle detaljer inden du sender dem afsted for at undgå unødvendigt arbejde. I tilfælde af forkerte informationer bliver beløbet ikke refunderet og til gengæld skal læsningen gentages med ny betaling. Hvis muligt send et fotogenisk billede af dig selv eller den person der ønsker læsning. Vælg den ønskede betalingsmetode og udfør betalingen. Din læsning vil begynde efter modtagelse af betalingen hvor du får bekræftelse og tilbud om et møde.
Sikkerhed og fortrolighed:
Alle informationer og personlige detaljer som får lys på mødet bliver ikke gemt, udover basis informationer af hver person for yderligere henvendelser. Det er muligt at optage hver session af selve patienten til eget brug.

PERSONDATAPOLITIK

Dine persondata registreres og opbevares af DKNI ApS, dine persondata opbevares sikkert og fortroligt.
Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.
Formålet med registreringen og opbevaringen af dine persondata er, at kunne udsende e-mails med det indhold som du har givet samtykke til, samt at kunne servicere dig i forhold til de produkter du har købt eller tilmeldt dig gratis. Desuden til brug for regnskabsdokumentation såfremt du har foretaget køb af vores produkter.

Vi opbevarer dine persondata så længe det er nødvendigt for os at opfylde ovenstående formål.

Vi registrerer ikke betalingsoplysninger du har indtastet ifm. køb af vores produkter (f.eks. dankort oplysninger). Disse modtages krypteret. Såfremt du på et tidspunkt har indtastet dit telefonnummer i form af køb eller modtagelse af et af vores produkter, vil dette også være registreret hos os.

Vi registrerer IKKE følsomme persondata som f.eks. etnisk oprindelse, religiøs overbevisning eller helbredsoplysninger.

HUSK at du altid nemt kan tilbagekalde dit samtykke helt eller delvist ved at kontakte os pr. e-mail på kabnum@gmail.com

Ønsker du at få præcis information om hvilke oplysninger vi har registreret på dig, kan du ligeledes kontakte os pr. e-mail.

DISCLAIMER

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører DKNI ApS. Alt materiale som udleveres på kursus forløbene tilhører DKNI ApS og må ikke kopieres eller på anden vis bruges uden skriftelig tilladelse fra DKNI ApS.

Vi gør opmærksom på, at kurserne i Kabbalistisk Nummerologi er et stœrkt spirituelt og selvudviklings-redskab. Kurserne og materialerne er for raske mennesker, på eget ansvar og bør ikke påbegyndes af meget følsomme, syge eller psykisk ustabile mennesker. Se mere under ”Kursusvilkår”på vores hjemmeside.

Indkøbskurv
  • No products in the cart.