fbpx

Dit navn

I følge Kabbalah visdom, vælger sjælen selv sit navn som en del af sin rejse hvert liv. Sjælen planter nogle vigtige redskaber i navnet som skal være nyttigt i svære tider og sikrer nemmere proces. Disse bliver afleveret via kanalisering/telepati mellem den nye fosters sjæl og moderen under graviditeten når fosteret kommer i fysisk kontakt med sin mor (i maven).

Det er vigtigt at forstå at i dette livsystem, sender vi energier, en til den anden via lyd. Vores ord er så magtefulde at nogle gange kan de trænge dybt ind og skabe uro. Ord kan heale, ord kan skade. Når dette er sagt betyder det også at vores navn kun har en effekt via lyd, og alt hvad der står og aldrig blive sagt, mister sin kraft (i tilfælde af flere navne som står på papir eller i folkeregister).

Forstil dig at du går på gaden alene og hører dit navn bliver kaldt højt. Din reaktion at reagere med det samme er impulsivt og kan ikke kontrolleres, det er fordi at dit navn er en del af din skabelse og ikke designet til at ændre eller fjerne.

Kabbalah forklarer at inden sjælene bliver sendt tilbage til et nyt liv, former de en slags ”kosmisk kontrakt”. I denne kontrakt står hovedårsag for denne reinkarnation, de forskellige udfordringer den har og måden for at fjerne sine pletter. Dit navn (kun via hebraiske bogstaver) afslører din sjæls kontrakt som beskriver sin rettelse, antal af liv den kæmper med samme udfordringer, karma, din styrke og din holistiske redskabkasse.

Folk som har svært ved at acceptere deres eget navn skal først undersøge:

  1. Hvem har valgt mit navn? Hvis det er en anden end moderen (eller faderen) som tog denne beslutning, dette kan være en tegn på et gæld mellem sjæle som har manipuleret personens skæbne.
  2. Hvem (hvis der er) blev jeg opkaldt efter er. Høj sindsynligt er der et bånd mellem de to sjæle (den man blev opkaldt efter, evt. afdøde og det nye barn) som blev skabt efter moderens ønske (normalt fordi moderen ikke har modtaget beskeden via kanalisering af fosteret).
  3. Blev jeg opkaldt efter en fra min mors liv inden hun mødte min far? Hvis ja, så er det en tredje person som sender denne negativ energi til mig.

I disse tilfælde er det vigtigt at ”rense” disse kanaler og vi bruger Biorgonomi for at gøre det. Det er vigtigt at forstå at også hvis et af disse punkter har sket, så er det skaberen der har valgt at føre os den vej og til sidst er dette navn vi fik i fødslen gældende.

Indkøbskurv