fbpx

Dit navn er din sjæls DNA

I kabbalistisk numerologi bliver man aldrig anbefalet at skifte navn. Der er en mening med det navn, vi får, siger israelske Anat Shafir, der guider mennesker til bedre liv gennem urgammel visdom.

Af Irene Aya Schou

– Kabbalistisk numerologi går i roden af din sjæl. Det er meget anderledes end almindelig numerologi. Meget dybere. Vi går tilbage til tidligere liv, og vi bruger ikke kun tal men også de magtfulde bogstaver fra det hebraiske alfabet.

Anat Safir er 50 år og kommer fra Israel. Hun taler et klart og forståeligt dansk, men accenten fornægter sig ikke. Siden 1987 har hun levet i Danmark. I alle de år er interessen for numerologi og kabbalah, den ældgamle jødiske visdom, bare vokset og vokset.

Fra det sorte spisebord i murstensvillaen i Rødovre, hvor hun bor sammen med sine tre døtre,
guider hun mennesker, der er faret vild i livet. Mennesker, hvis smerte er blevet så
uudholdelig, at de søger hjælp hos en kvinde, der helt tydelig er både belæst, livsklog og med en veludviklet sjette sans.

For Anat er kabbalah en filosofi på linje med buddhisme. En guide til livet og en måde at forstå verden på. Et sammensurium af mystiske og okkulte tanker samlet i bøger og hellige skrifter, der beskriver årsag og virkning, strukturer og love. Kabbalah betyder på hebraisk ”modtagelse”.

Livsformål og årstal

Der findes ikke én men uendelige mange måder at anvende Kabbalah på. Ingen er mere rigtig end andre, pointerer Anat.

-Kabbalah er den hemmelige visdom bag Det Gamle Testamente. Det er læren om, at intet er tilfældigt, og at intet er, som vi tror, det er. Der er en mening med alt. Det er bare ikke sikkert, at vi kan se det.

Når mennesker kommer til Anat, beder hun på forhånd om deres navn, fødselsdato og forældrenes fødenavn. De danske bogstaver transformeres til hebraisk skriftsprog, og talværdier udregnes.

Ud fra de oplysninger kan hun beskrive et menneskes livsrejse ned til mindste detalje: Hvorfor de kom til Jorden, hvor mange børn de har, deres karakteristika, tidligere liv og vigtige årstal i dette liv. Ofte er denne forståelse nok til at løsne op for sjælelige knuder og give folk mod til gå nye veje.

Mange tror, at Anat som numerolog vil ændre deres navn, men det kunne hun ikke drømme om.

– Dit navn er din sjæls DNA. Der er en mening med, at du fik det. Det er din rejse. Det svarer det, at den tykke tager en pille og tror, at hun derved kan blive tynd.

Oldemor blokerer

Foruden numerologi bruger Anat en anden teknik til at hjælpe mennesker. Den hedder biorgonomy og stammer ligeledes fra Kabbalah. Det er en slags kanalisering gennem øjnene, som giver indblik i menneskers traumer og energifelter. Anat er den eneste i landet, der praktiserer denne teknik.

Alle problemer i den fysiske krop stammer ifølge Anat fra et energetisk trauma. Derfor går hun tilbage i tiden, både i dette og tidligere liv, for at finde ud af, hvilket traume, der forårsager de nuværende forstyrrelser.

Ligesom sygdomme kan gå i arv, kan også traumer gå i arv. Hvis én i familien har et traume, der aldrig er blevet forløst, kan det pludselig manifestere sig flere generationer senere.

– Alle bærer mindst ét traume fra andre. Jeg arbejdede med en kvinde, der ikke kunne få børn og havde haft syv aborter. Jeg sagde til hende: Dine problemer skyldes din oldemor, der har mistet et barn. Hun blokerer dig. Da jeg fjernede den energi, blev hun gravid kort efter.

For fire dage siden kom en dame med smerter. Hun havde ondt i armen og i hovedet. Smerterne sad i højre side, og Anat spurgte, hvad der var sket med hendes far.

– Han er lige død, sagde kvinden og undrede sig over, hvordan hun kun kunne vide, at det handlede om hendes far. Anat sagde, at hele hendes krop signalerede det.

Psykiatere beder om hjælp

Kabbalah giver Anat viden om de hemmelige døre, vi skal åbne for at finde problemets rod. Ting er sjældent, som vi tror, de er. Derfor skal vi snyde den logiske hjerne. Hvis en mand ikke kan få arbejde, kan det skyldes, at ét af hans børn bærer på en stor sorg, eller at hans kone ikke får nok kærlighed.

Hvis et kvinde får leukæmi, kan det ifølge Anat skyldes, at et familiemedlem engang er blevet udstødt, og at det bortkastede blod nu har gjort hendes krop syg.

– Folk kommer til mig med alt muligt, der blokerer dem. 90 procent ved ikke, hvor deres problem ligger. Jeg arbejder med koder og åbner deres kanaler. Alt skal fungere. Brikkerne i ens puslespil skal sidde rigtigt, siger Anat og indrømmer, at det er noget nær umulig at beskrive, hvordan hun arbejder.

– Jeg har masser af viden og et hav af teknikker. Det er bestemt ikke ren clairvoyance og vage fornemmelser. Jeg har bevist gang på gang på gang, at jeg kan give mennesker et nyt liv, siger Anat, der i sidste uge holdt foredrag om sine metoder.

Blandt tilhøreren var flere psykiatere og endda en hospitalsdirektør. Anat oplever, hvordan psykiatere og psykologer i stigende grad henvender sig til hende for at få hjælp til deres klienter.

– Hvad skete der med denne kvinde, da hun var fem år? Hvilket traume bærer denne mand? spørger de. Og jeg giver dem et svar, de kan bruge. De er meget skeptiske over for min metode. Men som de siger: Vi vil aldrig kunne forstå, hvad du laver. Men det virker.

Del artiklen:

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Skriv en kommentar

Indkøbskurv
  • No products in the cart.